Αποχαιρετηστήρια Γιορτή 2017

Το σχολείο μας αποχαιρέτησε και την φετινή σχολική χρονιά με άλλη μια δημιουργική δουλειά που έγινε με την συνεργασία της Α και ΣΤ τάξης καθώς και με την συμβολή του Γυμναστή του σχολείου μας Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην αυλή του σχολείου όπου εκτός των άλλων υπήρχαν σε περίοπτη θέση και τα έργα των μαθητών του σχολείου μας (βραβευμένα και μη ) υπό την επίβλεψη της εικαστικού και δασκάλας των μικρών ζωγράφων, Αθανασίας Καρατζά .

Την έναρξη έκανε με πολύ ωραία λόγια ο Διευθυντής του σχολείου και αμέσως μετά

τα παιδιά της Α και ΣΤ τάξης είπαν το δικό τους αντίο την σχολική χρονιά

με ένα ταξίδι στο νησί των συναισθημάτων ψάχνοντας το καλοκαίρι?

1: θεατρική παρουσίαση:

«Χάθηκε το καλοκαίρι» ( A1+A2)

Οι φωνούλες των μικρών παιδιών μπλέχτηκαν με τους Χαρταετούς του Θεοδωράκη, το Λιωμένο παγωτό(Ξύλινα Σπαθιά)και συντροφιά με ενορχηστρωτική υπόκρουση έψαξαν το καλοκαίρι όπου μετά από την τόση ωραία παρουσίαση τους ,αυτό αποφάσισε να ξαναεμφανιστεί.

2: Θεατροπαιδαγωγικό δρώμενο :

«Το νησί των συναισθημάτων» Χ. Μπουκάι ( ΣΤ1+ΣΤ2)

Τα παιδιά της ΣΤ τάξης απέδωσαν την ευαίσθητη ιστορία για την αγάπη και την αντοχή γραμμένη από τον Χ.Μπουκάι μέσα από τους ήχους των τραγουδιών: Human,το νησί των συναισθημάτων (Μ. Χατζιδάκις).Carmina Burana,Κι ύστερα ήρθε η αγάπη (Γ. Ανδρεάτος,) Το τραγούδι της λίμνης (Ε. Καραivδρου) .Μετά από την υπέροχη απόδοση τους κάτω από το φως του δειλινού και συντροφιά τους ήχους του τέλειου τραγουδιού (Το τραγούδι της λίμνης) πήραν από τον Διευθυντή του σχολείου τα αποχαιρετιστήρια τους και αμέσως μετά 26 μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό κουβαλώντας τις ευχές των δασκάλων προς τους μαθητές που φεύγουν.

Στη συνέχεια

Ο γυμναστής του σχολείου μας πήρε την σκυτάλη και δραστηριοποίησε όλα τα παιδιά του σχολείου με αθλοπαιδιές και δρώμενα και έπειτα με πολλούς παραδοσιακούς χορούς .

Η γιορταστική ημέρα έκλεισε γλυκά (από τα κεράσματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους) και φωτεινά (από τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό πάνω από την σχολική μας αυλή)

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς φανερά συγκινημένοι αλλά και ευχαριστημένοι από όσα είδαν και άκουσαν συνεχάρησαν τους εκπαιδευτικούς και όλοι μαζί φωνάξαμε :

 

 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Την γιορτή επιμελήθηκαν :

 

  • Oι μαθητές των τάξεων Α και ΣΤ

  • Μανάκα Ελ-Βούλγαρη Β .(δασκ.Α1 και Α2)

  • Δρίτσα Μ. και Αρβανιτόγιαννη Μ.(δασκ. ΣΤ1και ΣΤ2)

  • Γουρνάς Θανάσης (Γυμναστής)

  • Αγγελοπούλου Μ. (εικαστικός)

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates