"Ζωγραφίζουμε για εσάς..."

 

 

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ιστιαίας στα πλαίσια των μαθημάτων ζωγραφικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, και σε συνεργασία με την δασκάλα τους Αθανασία Καρατζά δημιούργησαν έναν πίνακα ζωγραφικής με πολύ αγάπη για να τον δωρίσουν στο  ειδικό σχολείο των Καμαρίων. Για αυτό τον λόγο σήμερα το πρωί Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων  Δαυίδ Κωνσταντινάκης βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό για να παραλάβει το δώρο που έφτιαξαν οι μικροί καλλιτέχνες για τους δικούς του μαθητές. Ο κ. Κωνσταντινάκης αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Διευθυντή Κο Χρίστο Μουργιά, τους μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την εικαστικό Αθανασία Καρατζά αλλά και όλο το σχολείο μίλησε στους μαθητές για το δικαίωμα όλων των παιδιών στην εκπαίδευση και τους τόνισε πώς  το δώρο τους μόνο χαρά θα δώσει στα παιδιά του ειδικού σχολείου.

Παράλληλα υπήρξε η ευκαιρία να συζητήσουν Σύλλογος Γονέων και οι Διευθυντές των δυο σχολείων για να γίνει μια εκδρομή, να γνωριστούν τα παιδιά των δυο σχολείων, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ιστιαίας, η δασκάλα Αθανασία Καρατζά και οι μικροί καλλιτέχνες συνόδευσαν το δώρο τους με μία ευχή οι οποία ήταν : «Ευχόμαστε να νιώθετε τόση χαρά όταν βλέπετε το έργο μας, όση νιώσαμε και εμείς όταν το φτιάξαμε!».

Οι μαθητές που ζωγράφισαν τον πίνακα ήταν οι:

Κωνσταντίνος Μουσουτζάνης, Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Νάνσυ Σπανού, Ελένη Σπανού, Βίβιαν Βλαχογιάννη, Στέλλα Νικολάου, Μαριάννα Μπακλατζόγλου, Παρασκευή Μαστρογιάννη, Χρήστος Τσιαπράκας, Κατερίνα Παπαδιώτη, Νεφέλη Πέγκα, Ολυμπία Κωνσταντινάκη, Θάνος Μπεληγιάννης, Βάσω Σταματόγιαννη, Άγγελος Δημητρίου, Μαριλένα Καραμουζά, Μαρίνα-Ελένη Σταμούλου, Βαγγέλης Τσιφλικιώτης, Εβελίνα Στραφιώτη, Γιώργος Τσελίκας, Θεοφανία Τσόγκα, Ιωάννα Μπουκουβάλα, Αγγελική Μαυροζούμη, Θανάσης Γεωργίου, Παύλος Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Σταμούλος, Αριστείδης Μουργιάς.

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates