Διασχολικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα:

«Μέλισσα ? Μέλι»

Το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημ. Σχ. Ιστιαίας έγινε η παρουσίαση του Διασχολικού Περιβαλλοντικού προγράμματος: «Μέλισσα ? Μέλι». Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την συνεργασία  της Δ2 τάξης του 2ου Δημ. Σχ. και του Γ2 του 1ου Δημ. Σχ. Ιστιαίας με την ευθύνη αντιστοίχως της Δ/ντριας του 2ου Δημ. Τσελίκα Χριστούλας και του εκπ/κού του 1ου Δημ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτη.

Επίσης παρουσιάστηκε έκθεση κατασκευών των μαθητών της Δ2 τάξης στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος: «Το καλλιτεχνικό εργαστήρι» που επίσης υλοποιήθηκε με την ευθύνη της Δ/ντριας του 2ου με τους μαθητές της Δ2 τάξης.

     Η παρουσίαση του Περιβαλλοντικού περιελάμβανε:

1.  Θεωρητικό πλαίσιο, με εναρμόνιση σε λογισμικό παρουσίασης διαφανειών (PowerPoint) φωτογραφιών αντιστοίχων με τις ενότητες.

2.  Φωτογραφικό υλικό από παρασκευές με βάση το μέλι και το κερί, που έγιναν από τους μαθητές, καθώς και από την Περιβαλλοντική εκδρομή στο Κ.Π.Ε. Στυλίδας και από το Περιβαλλοντικό Σεμινάριο των Υπευθύνων Εκπαιδευτικών που έγινε στην Πορταριά στις 6 και 7 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Κ.Π.Ε. Αρναίας και Κ.Π.Ε. Μακρυνίτσας.

Στο τέλος της παρουσίασης μοιράστηκαν γλυκίσματα με βάση το μέλι, καθώς και κρέμες με βάση το κερί και το μέλι.

 

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates