Η Χαρά σε όλες της τις αποχρώσεις

         στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας.

 

Παρασκευή 20-2-2015. Το σχολείο μας άνοιξε ,όπως κάθε μέρα, τις πόρτες του νωρίς το πρωί για να υποδεχτεί τους μαθητές του.

Σήμερα όμως έγινε κάτι διαφορετικό.

Ακούστε?ακούστε?

Αντί να μπαίνουν νυσταγμένα προσωπάκια, αντί να έρχονται μαθητές  κουκουλωμένοι κουβαλώντας ασήκωτες τσάντες, έρχονταν πριγκίπισσες, αστυνομικοί, Αϊνστάιν γέροι,, κυρίες σαλονιών, μωράκια, κινέζες, ζορό, φοβεροί δράκουλες, σαγηνευτικές χαβανέζες ,ιππότες, ταυρομάχοι και ότι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου.

ΝΑΙ !   ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ?!

Η αυλή του σχολείου γέμισε με χρώμα Απόκριας και έγινε χώρος  καρναβαλιστών, ούτε και η Πάτρα τέτοια συμμετοχή και τέτοια χαρά.

Κατά της δέκα έφθασαν και οι ενισχύσεις?.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ,ο εμπνευστής των δρώμενων ,κατέφθασε με χίλιες και μια λιχουδιές και όταν λέμε λιχουδιές ,όχι παίξε-γέλασε? Έφθασε με όλα τα καλά του κόσμου ,βλέπετε είμαστε ,ζωή να έχουμε και πολύ.

Φαγοπότι με τα όλα του για όλους τους μαθητές και όχι μόνο?

Η μουσική και αυτή μέλημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο διαπασών, έδωσε ρυθμό και ξεσήκωσε τους μαθητές  όχι μόνο του σχολείου μας αλλά και των γειτονικών μεγαλύτερης βαθμίδας ,έτσι για να δουν τι σημαίνει να είσαι μαθητής του 1ο δημοτικού?

Το γλέντι ατελείωτο ,οι κυρίες του Συλλόγου άλλες να μοιράζουν φαγητά ,τα είχαν μπουκώσει όλα, άλλες να κάνουν μακιγιάζ στο πνεύμα της Απόκριας άλλες να κατασκευάζουν αυτοσχέδιους χαρταετούς ,οι οποίοι  πετούσαν κιόλας και ο κύριος Βάλβης  να βάζει όλες τις μουσικές του κόσμου και να εκπληρώνει όλες τις αφιερώσεις που έκαναν  τα παιδιά τα οποία χόρευαν ασταμάτητα μέσα στην τρελή χαρά  μαζί με τους δασκάλους τους και μέσα  σε θάλασσες από σερπαντίνες, ωχ! Κατακαημένη καθαρίστρια?

Με τον υπέροχο καιρό ,τον ήλιο που  μας έκλεινε καλοσυνάτα το μάτι  και τον Διευθυντή, κατά τις 2 το μεσημέρι να δίνει το σύνθημα του τέλους έχοντας γύρω τα παιδιά και πετώντας από το ειδικό μηχάνημα πολύχρωμα κομφετί  τελείωσε η σημερινή γιορταστική ημέρα ,τι κρίμα?

Ευχαριστούμε τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ που επιμελήθηκε την αποκριάτικη γιορτή αλλά και τους δασκάλους που έδειξαν ότι πέρα από καλοί εκπαιδευτές είναι και καλοί χορευτές?

Αν δεν μας πιστεύετε κοιτάξτε τις  φωτογραφίες.

Α! Και να μη ξεχάσουμε  από το 1ο Δημοτικό Ιστιαίας:

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

 

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates