Και πάλι ανάμεσα στους πρώτους...

Το σχολείο μας πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, που διοργάνωσε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΝ με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Φ14/1517/131501/ Δ1 9.8.2016) και τη στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Υγείας (Γ3δ/ΦΑΥ2Δ/ΓΠ 1.07.2016), για την υγιεινή διατροφή με τίτλο:

«Ένα μήλο την ημέρα ? : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή !» με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον ζωγράφο και εικαστικό κ. Κώστα Κομνηνό. Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας πήραν μέρος στο Διαγωνισμό με έργα, που προβάλλουν ένα μήνυμα για την διατροφή με το μήλο και προάγουν την υγιεινή διατροφή.

Ανάμεσα στα πολλά έργα των μαθητών μας(κυρίως ζωγραφικής) ήταν και η συμμετοχή της Της μαθήτριας μας Παπακωνσταντίνου Εύης(Παρασκευής) της ΣΤ' τάξης με ατομική συμμετοχή η οποία με την υπέροχη ομολογουμένως κατασκευή της κατάφερε να αποσπάσει το:

2ο Ατομικό Βραβείο συνολικής αξίας 240 ευρώ το οποίο κατανέμεται σε 4 συμμετέχοντες, 3 με ζωγραφική και 1 με εικαστική κατασκευή. Γκατζίκη Έφη ? Εργαστήρι Ζωγραφικής Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων Καρδίτσας ? Ζωγραφική, Κικώτης Ορέστης ? 2ο Δ.Σ.Δράμας- Ζωγραφική, Ντι Μάουρο Άννα Μαρία ? Πειραματικό Δ.Σ. Πανεπιστημίου Αθηνών ? Ζωγραφική, Παπακωνσταντίνου Παρασκευή ? 1ο Δ.Σ. Ιστιαίας Εύβοιας ? Κατασκευή

Το σχολείο μας θα εκπροσωπήσουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και γονείς της μαθήτριάς μας Κος Παπακωνσταντίνου Π .και Κα Τσελίκα Χ. στην  επίσημη βράβευση που θα λάβει χώρα στις 07 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα Υγείας, σε ειδική εκδήλωση σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί μας αφ? ενός θα καμαρώσουν το παιδί τους και μαθήτρια του σχολείου μας και αφ? ετέρου θα παραλάβουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής του σχολείου μας με όλα τα ονόματα των μαθητών μας που πήραν μέρος στο πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό.

Από τον Διευθυντή του σχολείου και από τον Σύλλογο Διδασκόντων ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και ένα μεγαλύτερο εύγε στη Εύη που ανάμεσα σε 10.000 συμμετοχές κατάφερε να φέρει πρώτα στον εαυτό της και μετά στο σχολείο της το ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!

 

 Στις  7  Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα Υγείας ,έγινε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν με τα έργα τους(ζωγραφιές, κατασκευές, ψηφιακές εφαρμογές) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διεξήγαγε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς για ταδημοτικά σχολείαμε θέμα: «Ένα μήλο την ημέρα?. το μήλο συμβάλει στην υγιεινή διατροφή» Η  βράβευση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας «Jacqueline de Romily»,αφού ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την αιγίδα του και την αρωγή του Υπ. Υγείας. Ανάμεσα σε 4 .586   συμμετοχές ,η μαθήτρια της ΣΤ τάξης του 1ου δημ. Σχολ. Ιστιαίας, Παπακωνσταντίνου Παρασκευή, πήρε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία :Εικαστικά ?Ατομικό βραβείο με μία υπέροχη κατασκευή.

 

Η  Βράβευση πλαισιώθηκε με έκθεση μέρους εικαστικών έργων και επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Παιδείας ,κ. Γαβρόγλου ο οποίος  ξεκίνησε την εκδήλωση δίνοντας τα συγχαρητήριά του σε μαθητές, δασκάλους και γονείς .

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates