Πρώτοι με το σπαθί μας...

 

Το σχολείο μας ,όπως και πολλά σχολεία της περιοχής μας, είχε  λάβει μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου δέντρου με ανακυκλώσιμα μόνο υλικά. Και κατάφερε μέσα από πολλές και ωραίες δημιουργίες να πάρει  την πρώτη θέση  με το σπαθί του!

Βραβεύτηκε για την κατασκευή του καλύτερου Χριστουγεννιάτικου δένδρου με ανακυκλώσιμα υλικά. Υπό την έμπνευση , επιμέλεια και τις οδηγίες της εκπαιδευτικού του σχολείου Χριστίνας Τσελίκα που μαζί με τα παιδιά και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς δημιούργησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα  και μόνο ανακυκλώσιμα υλικά.

Σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση στο σχολείο η Δήμαρχος Ιστιαίας ? Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου ?Σπανού, βράβευσε  το σχολείο, τα παιδιά και τους δασκάλους τους με έναν εκτυπωτή, ένα πακέτο χαρτί φωτοτυπίας , αναμνηστική πλακέτα για το σχολείο και αναμνηστικά για τα παιδιά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Διευθυντή του Σχολείου Χρίστο Μουργιά να καλωσορίζει την Δήμαρχο και να δίνει πολλά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρωτιά τους στον διαγωνισμό. 

Στην συνέχεια ο λόγος πέρασε στην Δήμαρχο Ιστιαίας ? Αιδηψού που έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό του Φο.Σ.Δ.Α., ενώ μίλησε στα παιδιά για την ανακύκλωση και το πόσο σημαντική είναι, τονίζοντας πως για αυτό τον λόγο ο Δήμος θα τοποθετήσει στο σχολείο μας τέσσερις κάδους ανακύκλωσης. 

Τους περιμένουμε ?με ανυπομονησία!

 

 

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates