Ανακοινώσεις Διεύθυνσης Σχολείου

 

Πρόσκληση

Τα μάθατε ;

Το καλοκαίρι χάθηκε? ψάχνοντας

Το νησί των συναισθημάτων?

Αν θέλετε να το βρείτε σας περιμένουμε

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.00 το απόγευμα

Στην αυλή του σχολείου μας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Βραβείο Διαγωνισμού Ζωγραφικής

Η μαθήτρια της Ά τάξης του σχολείου μας, Τριαντάφυλλη Θηβαίου, διακρίθηκε στο Διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά, φέρνοντας το 3ο βραβείο για το σχολείο μας, στην κατηγορία παιδιών ηλικίας 6-8 ετών δημοτικού σχολείου. Με θέμα «Ένα όνειρο που είδα» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας». Συνολικά εστάλησαν στην κριτική επιτροπή 1.418 έργα από 84 σχολεία από τη νησιωτική και παράκτια Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα: Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Εγγραφές για το Σχ. Έτος 2017-2018

Σας ενημερώνουμε οτι οι εγγραφές για τους μαθητές της Α΄τάξης για το σχολικό έτος 2017-2018  θα γίνουν από 2 έως 19 Μαΐου 2017

Για την εγγραφή απαιτούνται:

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.(Εκδίδεται στο σχολείο)

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Για τη εγκύκλιο πατήστε εδώ.

  Βαθμολογία Β΄ Τριμήνου 2016 - 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για βαθμολογια σχολειουΟι εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα δώσουν την βαθμολογία Β΄ Τριμήνου  2016 -2017 στις 17-03-2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Μουργιάς Χρίστος


  Βαθμολογία Α΄ Τριμήνου 2016 - 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για βαθμολογια σχολειουΟι εκπαιδευτικοί του Σχολείου θα δώσουν την βαθμολογία Α΄ Τριμήνου  2016 -2017 στις 16-12-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Μουργιάς Χρίστος


Βράβευση μαθητριάς μας

 ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ

Την μαθήτρια του σχολείου μας (ΣΤ2): ΣΠΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ για τη συμμετοχή της και τη διάκριση της στον 35ο Πανελλαδικό (63ο Πανευρωπαϊκό)Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων (EaS)2015 με γενικό θέμα:

 "Ζούμε μαζί ειρηνικά"

Πατήστε εδώ ή στην φωτογραφία.

Εορτασμός επετείου του Πολυτεχνείου

Αποτέλεσμα εικόναςΤο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας θα πραγματοποιήσει τον εορτασμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 9:30 πμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι μαθητές της ΣΤ' τάξης μαζί με τις δασκάλες τους (Δρίτσα Μ. και Αρβανιτόγιαννη Μ.) μέσα από δραματοποιήσεις ποιημάτων, ακούσματα, βίντεο και τραγούδια θα βροντοφωνάξουν ότι το:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

Εσωτερικος Κανονισμός Λειτουργίας Σχολείου

 

 Πατήστε στην εικόνα ή εδώ  για να διαβάσετε τον κανονισμό.

Γιορτή  28ης Οκτωβρίου 2016.

Η σχολική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 27-10-2016, θα έχει διάρκεια μια ώρα και  θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ.

Διάκριση σε ζωγραφικούς αγώνες

Ο Διευθυντής ,Χρίστος Μουργιάς και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ο Δημ.Ιστιαίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει για μια Διάκριση σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, που έφεραν μαθητές του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργάνωσε με την δασκάλα Αθανασία Καρατζά μαθήματα ζωγραφικής όπου τα έργα 19 μαθητών ξεχώρισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους 2016 ανάμεσα σε 14.950 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα: Διάκριση σε αγωνες Ζωγραφικής

  Αγιασμός 2016 -2017

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 8.45 το πρωί. Τα βιβλία θα δοθούν την επομένη ημέρα.


Ο Διευθυντής του σχολείου

Μουργιάς Χρίστος

Βιβλία σε ρόδες!!!

"...Μπορεί κάποια μέρα, γυρνώντας από το σχολείο, να σας δείξει το παιδί σας ένα βιβλίο που έφερε στο σπίτι για να το διαβάσει. Και ίσως σας μιλήσει για έναν σάκο με ρόδες που ήρθε στην τάξη, για τα βιβλία που είχε μέσα,  για ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο, για τη συζήτηση που ξεκίνησε με αφορμή έναν ήρωα, για τους λόγους που διάλεξε το βιβλίο που έφερε σπίτι.

 Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ? έφθασαν στην τάξη του παιδιού σας!"

(http://www.vivliaserodes.gr/)


Παρασκευή 11.00 π.μ. η δανειστική βιβλιοθήκη ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ από Χαλκίδα θα είναι στο σχολείο μας και θα δανείσει βιβλία στους μικρούς μας μαθητές.

Ευχαριστήριο!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας ευχαριστούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενή τους προσφορά.

Ο Σύλλογος από το υστέρημα του αγόρασε και εξόπλισε με  Πίνακες Μαρκαδόρων  τις τάξεις του σχολείου μας, καθώς έναν Προβολέα μαζί με την βάση του.

 Σας Ευχαριστούμε!

Γιορτή 25ης Μαρτίου

 

 

Η γιορτή του σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24-3-2015 και Ώρα 9.ΟΟπ.μ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

2011. Created by Δαλαμάγγας Νίκος
By: Fresh Joomla templates